fredag 10 december 2010

hejhopp

Nu kommer ett "normalt" inlägg tänkte jag.
Hoppas alla mår bra?
Jag mår bra har bara en jobbig hemtenta över helgen så det är lite tråkigt! Men vad gör man?

Satt precis och läste igenom uppgiften och då slår det mig att jag har missuppfattat den så det är bara att börja om. som tur var hade jag inte skrivit jätte mycket iaf. Men blev det enklare! haha
Ska skriva ikväll och i morgon blir förhoppningsvis klar då så kan jag slappa på söndag och invänta Emma som kommer på eftermiddagen! : D

Var och handlade idag med mitt nya kort, det funkade iaf! :) tur det. fick hem i brevlådan för några dagar sedan en lapp från maxi att de bjöd mig på en grillad kyckling för jag var nyinflyttad så det är kvällsmat ikväll! plus att jag gör en hemmagjord potatissallad till! :) Mums ska bli gott!

Får väl fortsätta med denna hemtentan så jag blir klar någon gång.
Saknar Benni och alla där hemma jätte mycket!
Kommer hem nästa helg iaf! Ska jobba på fredagen men annars blir det slappe sen kommer jag igen eftersom det är jul! Tiden går så jäkla snabbt just nu!

Men ha det gött!

Kram
Gabriella

Dag 05 - Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek? Jag se kärlek överallt i livets alla stadier. Även att allt känner kärlek till någon och får kärlek tillbaka. Det kan vara kärlek till sin pojkvän, familj, sitt barn, vänner, bekanta ja alla i ens närhet. Kärlek är bra för oss det får oss att fungera tror jag!