tisdag 15 mars 2011

Go natt

Candy gillar lådan till understället men känner att fettet väller ut och vill ha en större storlek! Får inte glömmas tills nästa möte med newbody. :D

Nu ska jag sova är helt slut. Blir inte att bjuda på ngn kaka i morgon har noll energi. Fick ut och rullat med Benni i det fina vädret iaf.

Som gott

Kram

Gabriella

Tisdag.

Tulpaner som älsklingen fick i helgen.

God morgon bloggen!
Hur mås det?
Jag mår okej, trött från igår bara. Blev en lång dag. Men kul!

Tänkte berätta vad som var i min kasse från newbody som ska provas tills nästa gång. I kassen var det en sportbh, ett underställ, två sorters strumpor och ett paket hipsters i färger. Man ska prova en strumpa tex men fick hela paketet med strumpor. :D detta ska då provas inför nästa gång som är i april. Idag provar jag sportbhn, trosor och jolly socks. Strumpor i färger. :)

Kom ju hem sent igår vid halv tio var jag hemma. Då var det in i duschen och sen satte jag mig och skrev min reflektion som ska vara klar den 21a. Så nu kan jag börja på min andra uppgift som ska vara inne samma dag. Tid- ge mig mer!!!

Tisdag var det ja. Näst sista dagen på praktiken. Funderar om jag ska baka ngt tills i morgon och bjuda på. Hmm hjälp mig!


Nä göra mig klar sen iväg till VFUn. :)

Kram

Gabriella